Gå direkte til innhold Gå direkte til hovedmeny

Vil du hjelpe oss å bli bedre på nett?

 

Vi trenger hjelp til å gjøre våre nettsider og tjenester bedre. Kunne du derfor tenke deg å svare på noen spørsmål?

I uke 7, 8 og 9 gjennomfører Miljødirektoratet en brukerundersøkelse på flere av våre nettsider. Formålet er å forbedre nettsidene og nettjenestene våre for deg som bruker. Siden Erdetfarlig.no tilhører en viktig del av Miljødirektoratets nettstedsportefølje, ønsker vi å invitere deg til å være med på undersøkelsen.

Undersøkelsen er et ledd i arbeidet med å identifisere de viktigste oppgavene for deg som bruker, toppoppgavene, til Miljødirektoratet på nett.

Gå til undersøkelsen

Mer målrettet på nett

Miljødirektoratet ønsker å jobbe mer målrettet, samordnet og brukerorientert på nett.

I dag har vi en stor portefølje av nettsteder og -tjenester med til dels overlappende innhold. Brukerundersøkelsen er en del av et omfattende kartleggingsarbeid som skal danne grunnlaget for en størst mulig grad av konsolidering av nettstedene og -tjenestene våre inn på et nytt Miljødirektoratet.no.

Betaversjon i 2018

Det nye nettstedet vil bli bygget opp steg for steg som en betaversjon. Planen er å gjøre en betaversjon tilgjengelig for offentligheten i løpet av 2018. På den måten har vi mulighet til å få tilbakemeldinger fra brukerne våre underveis i utviklingen og løpende teste hvordan nettsidene fungerer, slik at vi kan jobbe med kontinuerlig forbedring.

Kommenter gjerne denne artikkelen
 
(e-post vil ikke vises i kommentaren)    
 

Kontrollspørsmål

Hvor mange timer er det i et døgn?

For å unngå maskinstyrt misbruk, ber vi deg oppgi et tall (ikke bokstaver) som svar på spørsmålet.